Index Grup, Bir Haftada Üç Ödül Kazandı

28.03.2023

Türkiye bilişim sektöründe “geleceğin teknoloji dağıtım grubu” vizyonuyla hareket eden Index Grup şirketlerinden Index, Netex ve Despec, elde ettikleri başarılar sayesinde distribütörlüğünü yaptıkları HP, HPE ve Hikvision’dan ödüller kazandı.

Portföyündeki 200’ü aşkın teknoloji markasının dağıtımını üstlenen ve ülke genelindeki 8000’i aşkın iş ortağı ile Türkiye’nin lider bilişim teknolojileri dağıtım grubu olan Index Grup şirketlerinden Index, Netex ve Despec, sürdürülebilir başarıları sayesinde distribütörlüğünü yaptıkları HP, HPE ve Hikvision’dan sırasıyla “En Yüksek Ciro Yapan Dağıtıcı”, “En Yüksek Ciro Yapan Distribütör” ve “En İyi Distribütör – Hiksemi” ödüllerinin sahibi oldu.

Index AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Bilecik, ödüllerle ilgili şunları söyledi: “İş ortaklarımızla birlikte elde ettiğimiz başarılar bizim için her zaman çok değerli. Bu başarıları somutlaştıran ödüller de Index Grup ailesi olarak hepimizi çok mutlu ediyor. Index Grup olarak ülkemizdeki kullanıcılara her zaman en iyi ve gelişmiş ürünleri sunmak için çalışıyoruz. Tüm Index Grup ailesi adına ödülleri kazanmamızı sağlayan ekiplerimize teşekkür ediyorum” dedi.